EL BETON

Vuur & Natuur

GEPERSONALISEERD CADEAU VAN HOUT

Beschrijving

GEPERSONALISEERD CADEAU VAN HOUT De mooiste geschenken van hout vind je bij EL Beton Vuur&Natuur! En wat is nou leuker dan een uniek en persoonlijk cadeau? Daarom kun je bij ons gemakkelijk je geschenk van hout laten personaliseren. Voeg een eigen logo en/of tekst toe en tover het product om tot een uniek en gepersonaliseerd cadeau. Samen met EL Beton ontwerp jij het cadeau die je kunt personaliseren. Tevens profiteer je bij ons altijd van onze gratis service bij het bepalen en perfectioneren van uw idee.

Voor meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen.

EL Beton biedt GEPERSONALISEERD CADEAU VAN HOUT aan. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal met een stijlvolle maar stoere uitstraling. Onze producten worden vervaardigd van verschillende houtsoorten. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op hout van de beste kwaliteit. Zo weet je zeker dat jij of je dierbare nog lang van het cadeau van hout kunnen genieten.

 

LOGO CADEAU OP HOUT

Geef je cadeau een persoonlijke touch door het te voorzien van een bedrijfslogo en/of tekst. Welk hout wil jij voorzien van een persoonlijk ontwerp? Vaak is het mogelijk om zowel de voor- en achterkant van de producten te laten laseren of graveren. Vraag ons voor de opties die mogelijk zijn om te personaliseren.

 GESCHENKEN VAN HOUT GRAVEREN MET EIGEN LOGO OF TEKST
Om jouw logo of tekst in het hout te graveren, maken onze specialisten gebruik van een gespecialiseerde lasertechniek. Dankzij deze techniek kunnen we de kwaliteit van het hout waarborgen en ontstaan er geen beschadigingen of krasjes. Zo weet je zeker dat jouw dierbare nog lang van het mooie cadeau kan genieten. DE TEKST/AFBEELDING IS VOELBAAR IN HET HOUT GEGRAVEERD MET DE DETAILS TER GROOTTE VAN EEN HAAR. WIJ GEBRUIKEN GEEN VERVUILENDE INKT OF STICKERS MAAR GRAVEREN DIT DUURZAAM IN HET HOUT. ZO DRAGEN WIJ BIJ AAN DE WERELD VAN MORGEN.
GESCHENK VAN HOUT VOOR DIVERSE GELEGENHEDEN
Een geschenk van hout is een mooi cadeau voor diverse gelegenheden. Geef het unieke zelf ontworpen product cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of Valentijnsdag. Je dierbaren zullen erg blij zijn met dit persoonlijk cadeau.
De kosten voor het laseren van hout verschilt. De prijs is namelijk afhankelijk van het soort hout, de dikte van het hout, de grootte van het product en de soort bewerking. Neem daarom voor een prijsindicatie gerust contact op met EL Beton.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén