EL BETON

Vuur & Natuur

GEEF EEN PERSOONLIJK CADEAU

Beschrijving

GEEF EEN PERSOONLIJK CADEAu

Ben jij ook klaar met het geven van standaard cadeaus? geef een persoonlijk cadeau en laat een onvergetelijke indruk achter! Bij El Beton heb je keuze uit vele eigen designs en de tekst/afbeelding is voelbaar in het hout gegraveerd met de details ter grootte van een haar. Wij gebruiken geen vervuilende inkt of stickers maar graveren dit duurzaam in het hout. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen.

EL BETON Vuur&Natuur is dé webwinkel voor unieke en gepersonaliseerde cadeaus. Bij ons bestel je eenvoudig het perfecte cadeau voor ieder moment. Ben je op zoek naar een bruiloft geschenk, een uniek cadeau voor een geboorte of zwangerschap, het vieren van een jubileum, Moederdag of Vaderdag cadeaus, Valentijnsdag cadeaus of gepersonaliseerde verjaardagscadeaus, wij hebben genoeg keuze! Het bestellen is heel eenvoudig: je zoekt jou cadeau in onze webshop , maakt je eigen ontwerp bijvoorbeeld op een houtenlabel of een mooi stuk eikenhout en wij gaan direct met JOU aan de slag! Heb je een origineel en creatief idee? Stuur ons een mailtje met je persoonlijke wensen. Je e-mail wordt binnen 1 werkdag beantwoord .GEEF EEN PERSOONLIJK CADEAU en Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp of ideeen,tekst,naam,logo of afbeelding perfect op het gekozen materiaal gegraveerd wordt.

Onze gegraveerde custom producten zijn van hoge kwaliteit en met een hoogwaardige lasergravure komt jouw persoonlijke cadeau er prachtig uit te. Zo heb je voor ieder moment het perfecte cadeau! Omdat het geven van cadeaus erg leuk is, zijn onze cadeaus scherp geprijsd! Hierdoor blijft het geven van een persoonlijk cadeau leuk en kun je je gehele familie en al je vrienden blij maken met een uniek gepersonaliseerd cadeau.

DE LEUKSTE GRAVEERBARE CADEAUS!
De meest persoonlijke graveerbare cadeaus shop je zeker bij El beton Vuur&Natuur! Naast onze betonnenschalen, betonnen waxinelichthouders staan wij bekend om de leukste cadeautjes. En niet zomaar cadeautjes, hele persoonlijke cadeautjes! Je kunt bij ons namelijk verschillende leuke accessoires laten personaliseren door ze gratis te laten graveren met een tekst, letters of naam naar keuze. Dit is een gratis service die wij aanbieden en uitvoeren in ons eigen werkplaats. Zo ontvang jij een heel uniek en vooral persoonlijk cadeautje! Ook voor uw persoonlijke graveerbare houten ideeen geldt: hoogwaardige afwerking  !* Hoe fijn is dat?
Onze graveerbare cadeaus zijn te gebruiken bij verschillende gelegenheden. Als Moederdag cadeau, Vaderdag cadeau of misschien ga jij wel trouwen en wil jij jouw lieve moeder bedanken voor al haar hulp. Ook shop je bij ons super schattige houtenlabels  voor kinderfeestjes met uw eigen ontwerp voor de allerkleinste! Krijgt iemand in jouw omgeving een nieuwe hond of kat? Dan geef je natuurlijk een van onze houten gepersonaliseerde houtenlabel met de naam erop cadeau! Ook het vragen van jouw getuigen, bruidsmeisjes en ceremoniemeester zijn de perfecte gelegenheden om een graveerbaar cadeautje te geven.
GELASERDE PRODUCTEN
De gebrande producten zijn door El Beton handgemaakt en dus altijd uniek. EL Beton heeft verschillende soorten en maten planken waaruit je kunt kiezen. Iedere tekst, afbeelding of quote kunnen wij hierop laseren. Onze gelaserde producten blijven mooi , doordat het hout na het laseren kan worden ingesmeerd met een natuurlijke en beschermende wax. Voordat EL Beton een product gaat laseren, maken we altijd een ontwerp op de computer. Hierdoor krijg je een idee wat je kunt verwachten en kun je nog altijd aanpassingen doorgeven. Het maken van het ontwerp is als voorbereiding op het kopen van het product. Is het toch niet wat je zoekt, dan geef je dit gewoon door. Het ontwerp zit bij de aankoop van het product inbegrepen en is dus geheel gratis.

Kosten hout lasersnijden

De kosten voor het lasersnijden van hout verschilt. De prijs is namelijk afhankelijk van het soort hout, de dikte van het hout, de grootte van het product en de soort bewerking. Neem daarom voor een prijsindicatie gerust contact op met EL Beton.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén