EL BETON

Vuur & Natuur

Welkom bij El Beton Vuur & Natuur

Creatief zijn met sierbeton speelt al tijden in ons hoofd. Deze gedachten zijn werkelijkheid geworden met El Beton Vuur & Natuur. Bij ons kunt u namelijk terecht voor allerlei prachtige handgemaakte producten van beton. De sierbeton producten bestaan uit betonnen schalen, betonkaarsen en betonnen kaarsenhouders.

Het is toch heerlijk om in de huiskamer te zitten en je daar echt thuis te voelen. Tussen de gezellig brandende kaarsen en elegante sierstukken. Deze elementen hebben wij gecombineerd en samengevoegd. U kunt nu heerlijk genieten van een betonnen pronkstuk van El Beton op uw tafel, dressoir of andere plek waar deze staat te stralen en de sfeer in de ruimte compleet maakt. De betonnen sierproducten zijn handmade waardoor elk product uniek is en zijn eigen karakter heeft. De El Beton producten worden aangeboden in diverse kleuren, maar zijn op uw verzoek ook in gepersonaliseerde kleuren verkrijgbaar.

Als kers op de taart zijn al onze producten voorzien van een houten label. Hierdoor bent u gegarandeerd van de echtheid. Deze houten labels zijn ook te bedrukken met uw eigen persoonlijke boodschap, foto of logo. Dit maakt de producten van El Beton uitermate geschikt als persoonlijk cadeau of relatiegeschenk. Eveneens kunt u uw restaurant, ontvangstruimte of kantoor sfeervol inrichten met producten van El Beton voorzien van uw logo. In uw familie- en vriendenkring kunt u er juist voor kiezen een boodschap toe te voegen of de naam van een pasgeboren baby.

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te genieten van onze unieke producten. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier! 

El Beton Vuur & Natuur

Info@el-beton.nl | Tel: 0613387808 | KVK: 80934501
Afhaaladres | Sergeant 8 | 8333 DZ | Steenwijk

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén