EL BETON

Vuur & Natuur

Gepersonaliseerde houten Labels

0,95

El Beton Houten Labels

Al onze producten worden geleverd met een houten label van El Beton. Hierdoor bent u gegarandeerd van de echtheid van een product van El Beton Vuur & Natuur. Deze houten labels zijn ook te verkrijgen met uw eigen tekst erop. Hoe bijzonder is het als u een El Beton product cadeau geeft met een gepersonaliseerde tekst eraan! Het blijft niet bij een gepersonaliseerde tekst. U kunt ook een afbeelding, logo of foto laten printen op het houten label. Dit zorgt ervoor dat u zowel particulier als bedrijfsmatig unieke gepersonaliseerde geschenken weg kunt geven.

In uw familie- en vriendenkring is het soms moeilijk om een uniek cadeau te vinden. EL Beton is dan de oplossing. Zeker wanneer iemand een nieuwe woning heeft gekocht. U kunt diegene dan gelijk veel geluk wensen en een pronkstuk geven voor in de woning. De naam van de ontvanger kan op het houten label toegevoegd worden of onder andere teksten als: ”bedankt dat je er altijd bent mam!”. Bij een babyshower, genger reveal party of geboortegeschenk kunnen de houten labels bedrukt worden met de naam van de baby of boy or girl?

Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen de producten van El Beton in de inrichting van uw bedrijf te plaatsen. Elk product kan dan worden geleverd met een houten label met uw bedrijfslogo erop. Elk logo zorgt dan ook voor extra reclame van uw bedrijf. Een prettige binnenkomst en warme sfeer is het halve werk! Het plaatje wordt dan nog completer als u de producten van El Beton gebruikt als relatiegeschenken met een pakkende tekst als: ‘’bedankt voor de prettige samenwerking’’.

Er zijn ontelbare mogelijkheden en wij helpen u graag met een origineel concept. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Beschrijving

Gepersonaliseerde houten labels

Deze gepersonaliseerde houten labels zijn ook te verkrijgen met uw eigen tekst erop. Hoe bijzonder is het als u een El Beton product cadeau geeft met een gepersonaliseerde tekst eraan! Het blijft niet bij een gepersonaliseerde tekst. U kunt ook een afbeelding, logo of foto laten printen op het houten label. Dit zorgt ervoor dat u zowel particulier als bedrijfsmatig unieke gepersonaliseerde geschenken weg kunt geven.

Gepersonaliseerde houten labels

Wil jij een gepersonaliseerd cadeau aan iemand geven?Dan ben je bij EL BETON aan het juiste adres! Wij hebben de leukste gepersonaliseerde houten labels voor elke gelegenheid.

Een gepersonaliseerd cadeau is een product dat je aan kan passen. Dit product wordt gepersonaliseerd door middel van een eigen tekst, tekening, eigen tekst etc. Hierdoor wordt het cadeau al meteen een stuk persoonlijker.

Als je geen leuk idee hebt voor wat je iemand kan geven, dan is, een cadeau personaliseren altijd een goede oplossing als een leuk cadeau om te geven aan iemand. Dit komt doordat de persoon die het cadeau ontvangt, meteen een mooie of leuke gedachte achter de personalisatie ziet samen met het product naar zijn verwachtingen, door middel van een tekst of een afbeelding.

Persoonlijke cadeaus

Geef nu eens eerlijk toe: het is toch veel leuker om een gepersonaliseerd cadeau te maken voor jouw geliefde dan een kant en klaar cadeau te kopen? Het voegt net dat kleine beetje extra magie toe waardoor de ander zich speciaal voelt. Iedereen kan zomaar een cadeau geven, maar voor een persoonlijk geschenk moet je die persoon door en door kennen.

In uw familie- en vriendenkring is het soms moeilijk om een uniek cadeau te vinden. EL Beton is dan de oplossing. Zeker wanneer iemand een nieuwe woning heeft gekocht. U kunt diegene dan gelijk veel geluk wensen en een pronkstuk geven voor in de woning. De naam van de ontvanger kan op het houten label toegevoegd worden of onder andere teksten als: ”bedankt dat je er altijd bent mam!”. Bij een babyshower, genger reveal party of geboortegeschenk kunnen de gepersonaliseerde houten labels bedrukt worden met de naam van de baby of boy or girl?

Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen de producten van El Beton in de inrichting van uw bedrijf te plaatsen. Elk product kan dan worden geleverd met een gepersonaliseerde houten label met uw bedrijfslogo erop. Elk logo zorgt dan ook voor extra reclame van uw bedrijf. Een prettige binnenkomst en warme sfeer is het halve werk! Het plaatje wordt dan nog completer als u de producten van El Beton gebruikt als relatiegeschenken met een pakkende tekst als: ‘’bedankt voor de prettige samenwerking’’.

Gepersonaliseerde cadeaus passen goed bij elke gelegenheid en vallen altijd goed in de smaak.

Er zijn ontelbare mogelijkheden en wij helpen u graag met een origineel concept. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Extra informatie

Maat

Variabel

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén