EL BETON

Vuur & Natuur

Welkomstbord bruiloft

Beschrijving

Gepersonaliseerd houten welkomstbord bruiloft

Laat jouw droombruiloft werkelijkheid worden en geef jullie gasten een warm en persoonlijk welkom met onze gepersonaliseerde welkomstborden! Van El Beton

Maak de entree extra persoonlijk met een gepersonaliseerd houten welkomstbord. Zet het welkomstbord neer bij de trouwlocatie en feestlocatie voor een warm welkom! Super leuk om het welkomstbord neer te zetten en te decoreren met bijvoorbeeld klimop of een bloemenslinger.

De tekst op het bord wordt gelaserd op het hout. Een unieker welkomstbord dan deze kan niet! Deze bevat namelijk geheel jullie eigen onwerp. Denk bijvoorbeeld aan het design van jullie trouwkaart,namen enz.

Een uniek welkomstbord voor jullie bruiloft in de stijl van jullie trouwdag. Je kunt het bord uiteraard gebruiken als welkom maar ook voor tafelschikking of dagprogramma. Maak ‘m zelf helemaal naar wens samen met EL Beton !
BRENG JE GASTEN IN DE FEESTSTEMMING
Een welkomstbord kun je zien als een visitekaartje. Het is het eerste wat je bruiloftsgasten tegenkomen op je bruiloft. Aangezien jullie zelf waarschijnlijk geen tijd hebben om iedereen persoonlijk te verwelkomen, is een welkomstbord een geweldig alternatief. Het is niet alleen heel attent en persoonlijk, maar het brengt je gasten ook meteen in de juiste stemming! Je kunt namelijk een bord ontwerpen samen met EL Beton dat het best bij jouw bruiloftthema past. De tekst, afbeeldingen en of vormen op het bord kleden de sfeer van de verwelkoming verder aan zoals u dat aangeeft.

HET LEUKSTE FOTOMOMENT

Zoals je ziet is alles mogelijk. Daardoor is het een persoonlijke begroeting voor al je gasten. Geef je gasten een mooi fotomoment bij jullie kunstzinnige creatie. Alle vrienden en familie willen natuurlijk een mooi aandenken aan jullie bruiloft en alle originele foto´s bij het welkomstbord zullen dan waarschijnlijk ook binnen de kortste keren Instagram overnemen. Jullie namen staan erop en dankzij jullie eigen uniek ontwerp is zo’n bord de ultieme foto-aangelegenheid.

Een dag om nooit te vergeten

Jullie huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten en er zijn veel zaken die je voor de bruiloft moet regelen. Een welkomstbord is in elk geval een onderdeel datop hedendaagse huwelijksceremonies niet meer ontbreekt. Hiermee geeft je de entree van jouw bruiloftsgasten op een unieke manier vorm. Ook jouw gasten dragen na jouw bruiloft een blijvende herinnering met zich mee.

LET OP:

Een gepersonaliseerd houten welkomstbord kan niet worden geretourneerd. Deze wordt speciaal voor jullie geproduceerd. Kijk de ingevoerde gegevens via ons persoonlijk contact goed na voor je bestelt, deze zijn definitief. Hoe jullie ontwerp eruit gaan zien in het sierlijke lettertype kan je zien in het eindresultaat, Hout is een natuurlijk materiaal waardoor elk bord er anders uit ziet.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén