EL BETON

Vuur & Natuur

Betonnen Vuurschaal Brasero

26,95

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Betonnen Vuurschaal Brasero is een echte eyecatcher in elke tuin en terras. Zowel in de tuin als op het terras werpt de betonnen vuurschaal een sfeervol, gezellig licht.

De EL BETON ronde betonnen vuurschalen met decoratieve stenen is een van onze meest stijlvolle hedendaagse vuurschalen en is een prachtige aanvulling op elk terras en zal u en al uw gasten zeker van warmte voorzien in een buitenruimte.

Deze duurzame ronde vuurschaal is gemakkelijk te gebruiken. De vlammen zijn de perfecte aanvulling om de tuin te verlichten. Prachtig vormgegeven, deze lage ronde betonnen vuurschaal, is de perfecte aanvulling die zal bijdragen aan het intieme gevoel voor een avondje samenkomen. Als je een update voor je achtertuin nodig hebt, is deze betonnen vuurschaal Brasero een must!

Beton en hout. Twee natuurlijke materialen die niet meer zijn weg te denken uit de tuinen en overkappingen van nu. Het combineren van beton met hout geeft een unieke en levendige uitstraling.

Is het bij jou buiten al net zo sfeervol aangekleed als binnen? Zo niet; geen zorgen! De EL beton  items maken je tuin gegarandeerd gezellig. De tuin in één klap gezellig maken? Dat kan met een betonkaars of betonnen kaarshouder. De warmte, het fijne licht en het knisperende geluid: zeg nou zelf, gezelliger kan bijna niet toch?

Niets is gezelliger dan in de avond buiten zitten. Daarom mag de juiste betonnen sfeermaker niet ontbreken. Welk item van EL beton je ook kiest, het is een goed idee om nog wat extra vuurschalen toe te voegen. Alleen al door hun charmante uitstraling zorgen ze voor heel wat sfeer. Vuurschalen kan je ook overal in je tuin & overkapping plaatsen.

BEN JIJ OOK KLAAR MET HET GEVEN VAN STANDAARD CADEAUS?

GEEF EEN PERSOONLIJK CADEAU EN LAAT EEN ONVERGETELIJKE INDRUK ACHTER! BIJ EL BETON HEB JE KEUZE UIT VELE EIGEN DESIGNS EN DE TEKST/AFBEELDING IS VOELBAAR IN HET HOUT GEGRAVEERD MET DE DETAILS TER GROOTTE VAN EEN HAAR. WIJ GEBRUIKEN GEEN VERVUILENDE INKT OF STICKERS MAAR GRAVEREN DIT DUURZAAM IN HET HOUT. ZO DRAGEN WIJ BIJ AAN DE WERELD VAN MORGEN.

Extra informatie

Kleur L Pigment

Black/Anthracite Pigment, Green Oasis Pigment, Grey/White Pigment, Pecan Brown Pigment, Terracotta Kleurpigment, Yellow Olive Kleurpigment

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén