EL BETON

Vuur & Natuur

Betonnen schaal Floreciente M

34,95

Beschrijving

Betonnen schaal Floreciente M

Floreciente M

Hier komen Vuur & Natuur echt samen. De El Beton betonnen schaal Floreciente M heeft het helemaal. De schaal bevat robuuste stenen en tegelijkertijd een kaarsenhouder om hierin gezellig een kaars te branden. De Floreciente is in vele uitvoeringen en kleuren te verkrijgen.

HOUT EN BETON COMBINEREN:

DE TWEE ELEMENTEN DIE JE INRICHTING GELIJK EEN STOERE LOOK GEVEN IS DE THEELICHTHOUDER VAN BETON “DOUGLAS”  . HOU JIJ VAN EEN ROBUUSTE INRICHTING? DAN IS DEZE LOOK ECHT IETS VOOR JOU! DE COMBINATIE VAN HOUT & BETON ZIEN WE VAKER TERUGKOMEN IN EEN INDUSTRIËLE INRICHTING. SOMS KAN DEZE LOOK EEN BEETJE KIL OVERKOMEN, COMBINEER DAAROM HET BETON MET HOUT. LEUKE COMBINATIES ZIJN:EEN WOONKAMER MET EEN RONDE HOUTEN SALONTAFEL OF EEN EETKAMER MET EEN GROTE HOUTEN EETTAFEL. MET EEN BEETJE MIXEN VAN DE BETONNEN WAXINELICHTHOUDERS BRENG JE GELIJK EEN GOEDE SFEER.

TIP:

Weet je nog niet of deze stijl bij jou past? Begin dan met kleine accessoires en maak het later groot!

BETON COMBINEREN MET HOUT:
BETON EN HOUT. TWEE NATUURLIJKE MATERIALEN DIE NIET MEER ZIJN WEG TE DENKEN UIT DE INTERIEURS VAN NU. HET COMBINEREN VAN BETON MET HOUT GEEFT EEN UNIEKE EN LEVENDIGE UITSTRALING. WEET JE NOG NIET GOED HOE JE DEZE TWEE MATERIALEN MOET COMBINEREN? LAAT JE INSPIREREN!
ROBUUST EN INDUSTRIEEL
DE COMBINATIE VAN EEN INDUSTRIËLE SFEER. OOK DEZE STIJL IS TE CREËREN MET HET COMBINEREN VAN BETON EN HOUT. TOCH ZIJN HET ALLEBEI BEPALENDE FACTOREN VOOR DE SFEER VAN DE WONING. DE SOMS WAT KOUD OGENDE BETON EN DE WARME SFEER VAN HET HOUT GAAN ERG GOED SAMEN. BIJ DEZE COMBINATIE PASSEN VERSCHILLENDE WOONSTIJLEN.

Beton betekent voor velen een robuust en strak interieur. Toch vinden veel mensen de betonnen kleuren wit,zwart,groen en antraciet wat saai. Het geeft het interieur weinig leven voor je gevoel. Maar als je het beton op de juiste manier combineert, kan dit het verschil maken!

Hout voor warmte

Het beton is zeker ook te combineren met hout. En laat hout nou precies warmte uitstralen. Hout zorgt voor extra rust en warmte in het interieur en mag zeker niet ontbreken wanneer jij gaat werken met beton. Dat is ook wel goed te zien op de foto. Zeker de combinatie met de verschillende maten houtschijven zorgen voor rust, maar zeker voor voldoende warmte in je interieur.

Al met al kun je er een bonte verzameling van maken en genieten van contrasten als het gaat om de betonlook. Speel met lijnen, kleuren en materialen. Dit past ook helemaal in de huidige industriële woontrend. Werken met contrasten, verschillende kleurtinten en planten zorgen ervoor dat je prachtige combinaties krijgt en geniet van een betonnen verzameling die juist werkt.

 

Nu al zin om jouw interieur compleet te maken? Bekijk hier alle betonnen waxinelichthouders voor het creëren van een industrieel interieur.

Eigen ideeën?

Wil jij een eigen combinatie van hout en beton eens in het echt zien? Neem dan snel contact op! We inspireren je graag.

 

Floreciente M ( ø 19cm, inclusief stenen en kaarsenhouder)

Kleuren:
Green Oasis
Night Blue
Onix Black
Grey Moon
Smooth Anthracite
Pecan Brown
White Sensation

Extra informatie

Afmetingen N/B
Kleur

Pecan Brown, White Sensation, Green Oasis, Grey Moon, Night Blue, Onix Black, Smooth Anthracite, Kleur op aanvraag

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 EL BETON

Thema door Anders Norén