EL BETON

Vuur & Natuur

BETONNEN WAXINELICHTHOUDER FARO REDONDO

29,99

Beschrijving

BETONNEN WAXINELICHTHOUDER FARO REDONDO

…IS EEN ECHTE EYECATCHER IN ELKE TUIN EN TERRASEN INTERIEUR. ZOWEL IN DE TUIN ALS OP HET TERRAS WERPT DE BETONNEN KAARSHOUDER EEN SFEERVOL, GEZELLIG LICHT.

DE EL BETON RONDE BETONNEN WAXINELICHTHOUDER MET DECORATIEVE STENEN IS EEN VAN ONZE MEEST STIJLVOLLE HEDENDAAGSE KAARSHOUDER IS EEN PRACHTIGE AANVULLING OP ELK TERRAS OF INTERIEUR EN ZAL U EN AL UW GASTEN ZEKER VAN WARMTE VOORZIEN IN EEN BUITENRUIMTE. DEZE BETONNEN KAARSHOUDER FARO REDONDO EEN MUST!

DEZE DUURZAME  IS GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN. DE VLAMMEN ZIJN DE PERFECTE AANVULLING OM DE TUIN OF OVERKAPPING TE VERLICHTEN. PRACHTIG VORMGEGEVEN, DEZE LAGE RONDE BETONNEN SCHAAL, IS DE PERFECTE AANVULLING DIE ZAL BIJDRAGEN AAN HET INTIEME GEVOEL VOOR EEN AVONDJE SAMENKOMEN. ALS JE EEN UPDATE VOOR JE ACHTERTUIN NODIG HEBT, IS DEZE BETONNEN KAARSHOUDER FARO REDONDO EEN MUST!

BETON EN HOUT. TWEE NATUURLIJKE MATERIALEN DIE NIET MEER ZIJN WEG TE DENKEN UIT DE TUINEN & OVERKAPPINGEN & INTERIEUREN VAN NU. HET COMBINEREN VAN BETON MET HOUT GEEFT EEN UNIEKE EN LEVENDIGE UITSTRALING.
Is het bij jou buiten al net zo sfeervol aangekleed als binnen? Zo niet; geen zorgen! De EL beton  items maken je tuin gegarandeerd gezellig. De tuin in één klap gezellig maken? Dat kan met een betonkaars of betonnen kaarshouder. De warmte, het fijne licht en het knisperende geluid: zeg nou zelf, gezelliger kan bijna niet toch?
DEZE bETONNEN WAXINNELICHTHOUDER FARO REDONDO MAAKT HET gezelliger OM S’AVONDS  buiten TE zitten. Daarom mag de juiste betonnen sfeermaker niet ontbreken. Welk item van EL beton je ook kiest, het is een goed idee om nog wat extra vuurschalen toe te voegen. Alleen al door hun charmante uitstraling zorgen ze voor heel wat sfeer. Vuurschalen kan je ook overal in je tuin & overkapping plaatsen.
BEN JIJ OOK KLAAR MET HET GEVEN VAN STANDAARD CADEAUS?
GEEF EEN PERSOONLIJK CADEAU EN LAAT EEN ONVERGETELIJKE INDRUK ACHTER! BIJ EL BETON HEB JE KEUZE UIT VELE EIGEN DESIGNS EN DE TEKST/AFBEELDING IS VOELBAAR IN HET HOUT GEGRAVEERD MET DE DETAILS TER GROOTTE VAN EEN HAAR. WIJ GEBRUIKEN GEEN VERVUILENDE INKT OF STICKERS MAAR GRAVEREN DIT DUURZAAM IN HET HOUT. ZO DRAGEN WIJ BIJ AAN DE WERELD VAN MORGEN.

Extra informatie

Kleur S Pigment

Black/Anthracite Pigment, Green Oasis Pigment, Grey/White Pigment, Pecan Brown Pigment, Terracotta Kleurpigment, Yellow Olive Kleurpigment

Kleur XL Pigment

Black/Anthracite Pigment, Green Oasis Pigment, Grey/White Pigment, Pecan Brown Pigment, Terracotta Kleurpigment, Yellow Olive Kleurpigment

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén