EL BETON

Vuur & Natuur

Houten (Gepersonaliseerde) Labels

0,95

El Beton Houten Labels

Al onze producten worden geleverd met een houten label van El Beton. Hierdoor bent u gegarandeerd van de echtheid van een product van El Beton Vuur & Natuur. Deze houten labels zijn ook te verkrijgen met uw eigen tekst erop. Hoe bijzonder is het als u een El Beton product cadeau geeft met een gepersonaliseerde tekst eraan! Het blijft niet bij een gepersonaliseerde tekst. U kunt ook een afbeelding, logo of foto laten printen op het houten label. Dit zorgt ervoor dat u zowel particulier als bedrijfsmatig unieke gepersonaliseerde geschenken weg kunt geven.

In uw familie- en vriendenkring is het soms moeilijk om een uniek cadeau te vinden. EL Beton is dan de oplossing. Zeker wanneer iemand een nieuwe woning heeft gekocht. U kunt diegene dan gelijk veel geluk wensen en een pronkstuk geven voor in de woning. De naam van de ontvanger kan op het houten label toegevoegd worden of onder andere teksten als: ”bedankt dat je er altijd bent mam!”. Bij een babyshower, genger reveal party of geboortegeschenk kunnen de houten labels bedrukt worden met de naam van de baby of boy or girl?

Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen de producten van El Beton in de inrichting van uw bedrijf te plaatsen. Elk product kan dan worden geleverd met een houten label met uw bedrijfslogo erop. Elk logo zorgt dan ook voor extra reclame van uw bedrijf. Een prettige binnenkomst en warme sfeer is het halve werk! Het plaatje wordt dan nog completer als u de producten van El Beton gebruikt als relatiegeschenken met een pakkende tekst als: ‘’bedankt voor de prettige samenwerking’’.

Er zijn ontelbare mogelijkheden en wij helpen u graag met een origineel concept. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Als u gebruik wilt maken van een eigen tekst, logo of afbeelding, dan kunt u deze aan het einde van uw bestelling uploaden of invullen. Bij aanschaf van een El Beton product is het houten (gepersonaliseerde) label inbegrepen.

Extra informatie

Maat

Variabel

Vorige Bericht

© 2023 EL BETON

Thema door Anders Norén