EL BETON

Vuur & Natuur

bloemenvaas flores

22,95

Beschrijving

El Beton bloemenvaas Flores  

Deze handgemaakte El-Beton bloemenvaas FLORES is voorzien van twee glazen houders in Padoek hout. Hierin kunt u een prachtige stilleven decoreren van droogbloemen. Deze bloemenvaas is geheel naar uw smaak te laten maken vraag ons naar de mogelijkheden via ons Contactformulier.

De bloemenvaas heeft door zijn padoek of eikenhout een hele mooie luxe uitstraling. Aangezien het een natuurproduct is en handgemaakt , is ieder exemplaar uniek. Droogbloemen zijn nog steeds erg populair. En met deze bloemenvaas geef je de mooiste bloemen een mooi plekje in huis. Natuurlijk is de bloemenvaas van El Beton ook heel erg leuk om cadeau te geven, doe er wat droogbloemen bij en je hebt een perfect cadeautje. Hout is een fantastisch natuurproduct. Het is warm, oogt natuurlijk, “gaat op” in zijn omgeving en is in principe duurzaam van aard.

Met EL-Beton Vuur & Natuur kan je jouw eettafel, dressoir of interieur in een mum van tijd compleet transformeren. Er zijn heel wat verschillende betonnen kaarshouders ,plateau’s van beton verkrijgbaar zodat je het perfect kan laten matchen met jouw interieur. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Een interieur met beton is de laatste jaren bijzonder hip en dat is niet onterecht! Beton heeft een tijdloos karakter, ziet er erg stoer uit en is bovendien ook heel warm vanwege zijn ruwe textuur.
Is je interieur al af voor je gevoel? maar wil je toch enkele accenten in beton in je woning dan zal je op een andere manier creatief te werk moeten gaan. Op deze pagina vind je alvast inspiratie voorbeelden. Laat uzelf helemaal gaan en zorg voor de meest luxueuze uitstraling. Het is super leuk om mooie betonkaarsen of prachtige betonkandelaars te plaatsen en op een bijzettafel of op de nieuwe salontafel te zetten. Super chique! Check ook onze cadeaukaart van EL-Beton Vuur&natuur

15,5 x 4 x 12 cm

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén