EL BETON

Vuur & Natuur

Houten decoratie plateau’s

18,95

Plateau Douglas

Beschrijving

Houten decoratie plateau’s

De El Beton houten decoratie plateau’s bestaat deels uit gebrand douglas hout. Dit geeft een warme uitstraling.

Het El Beton Plateau is een sierlijk plateau van gebrand Douglas hout, wat een unieke uitstraling geeft. Deze is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Het Plateau is zeer geschikt als onderzetter voor de kaarsenhouders of betonkaarsen

Haal de natuur in huis met El Beton Vuur& Natuur. Houten decoratie plateau’s
Liefhebber van hout?

Bij deze Houten decoratie plateau’s is het Douglas hout gevlamd.Door de toepassing van deze techniek haal je het unieke karakter van het hout naar boven. Het houtoppervlak wordt licht of diep gebrand afhankelijk van de gewenste beoogde uitstraling. Door de koollaag te borstelen wordt de houtnerf heel mooi zichtbaar en krijgen elke houten Houten decoratie plateau’s een unieke uitstraling. Met dit onwerp is het een mooie toevoeging in huis. Het verkoolde hout van de Houten decoratie plateau’s ,past in ieder interieur en is tevens een mooi cadeau om te geven aan een dierbare.

Kaarsenhouders zijn echte sfeermakers en stralen warmte en romantiek uit. De kaarsenstandaard of kaarsenhouders bepaalt sterk de uitstraling. Met deze betonnen kaarsenstandaard past een kaars in zowel een romantisch als modern of stoer interieur. Kies het type kaarsenhouder van beton die past bij jou en maak het extra gezellig met sfeervol kaarslicht.

Haal de natuur in huis met El Beton Vuur& Natuur. De perfecte binnen decoratie! Omdat ze handgemaakt zijn van hout is ieder stuk uniek en staan ze enorm stoer in jouw interieur! Naast functioneel zijn ze ook uiterst decoratief! De Houten decoratie plateau’s  staan prachtig in ieder interieur en zijn ook leuk als decoratieve toevoeging.

Met EL-Beton Vuur & Natuur kan je jouw eettafel, dressoir of interieur in een mum van tijd compleet transformeren. Er zijn heel wat verschillende betonnen kaarshouders ,plateau’s van beton verkrijgbaar zodat je het perfect kan laten matchen met jouw interieur. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Een interieur met beton is de laatste jaren bijzonder hip en dat is niet onterecht!

Beton heeft een tijdloos karakter, ziet er erg stoer uit en is bovendien ook heel warm vanwege zijn ruwe textuur. Is je interieur al af voor je gevoel? maar wil je toch enkele accenten in beton in je woning dan zal je op een andere manier creatief te werk moeten gaan. Op deze pagina vind je alvast inspiratie voorbeelden. Laat uzelf helemaal gaan en zorg voor de meest luxueuze uitstraling. Het is super leuk om mooie betonkaarsen of prachtige betonkandelaars te plaatsen en op een bijzettafel of op de nieuwe salontafel te zetten. Super chique!

Wilt u de plateau’s in een andere kleur of afmeting neem dan contact op met ons!

Afmetingen: 21,5 x 12 x 2 cm

Extra informatie

Afmetingen N/B
Plateau Douglas

One Size

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 EL BETON

Thema door Anders Norén